Про компанію

Хто ми?

ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»

ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» створено на базі Херсонського хлібокомбінату державного виробничо-торговельного підприємства «Херсонхліб» у 1997 році. У свій час «Херсонхліб» об'єднувало три виробничі цехи у м.Херсоні, засновані почергово, починаючи з 1953 року. Отже, виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів здійснюється на потужностях ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» вже більше шести десятиліть.

Протягом останніх років компанія впроваджує найкращі технології хлібопечення, які дозволяють поліпшити якість продукції та розширити асортимент.

На сьогодні ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» складає групу компаній, що займаються виробництвом хлібобулочних, кондитерських та борошномельних продуктів.

Наша місія

бачення та цінності

Наша візія: будувати провідну компанію фахівців, що перетворюють будь-яке тісто на неймовірні хлібопекарські та кондитерські шедеври; здійснювати стратегічне управління підрозділами з виробництва та продажів різноманітного асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів на національному та міжнародних ринках.

Наша місія: інвестувати у розвиток потенціалу нашої компанії, заради створення нових продуктів, що покликані вчасно задовольняти потреби клієнтів якісними виробами.

Секретом успіху ПрАТ «Херсонського Хлібокомбінату» є дотримання у роботі наших цінностей:

• професіоналізм • результативність • інноваційність • командна робота • соціальна відповідальність •

Будувати кращий світ навколо себе, дбайливо ставлячись до навколишнього природнього середовища, підвищувати стандарти життя населення, створювати достойні та безпечні умови праці для співробітників.

Наші

досягнення

2010 рік – золоті медалі за хліба «Мінський», «Житниця» на ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб/Кондитер Експо-2010»

2011 рік – хліб «Білорусь» отримав золото, а «Олешківський» – срібло на ХVІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб/Кондитер Експо-2011»

Переможці регіонального конкурсу «100 кращих товарів року»: «Потьомкінський» (2011), «Троїцький десертний» (2012), «БІлково-висівковий» (2013), «Тостовий з льоном» (2014).

Стандарти

якості

Компанія ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат» відповідає вимогам ДСТУ, ГСТУ та СОУ. Для досягнення максимальної якості і безпеки, впроваджена сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2007. Процеси виробництва продукції і в цілому діяльність підприємства відповідають вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».