Продукція

Хлібобулочні вироби

«Херсонський хлібокомбінат» - сучасна компанія, що постійно розвивається. Виготовлення хлібобулочних виробів високої якості та моніторинг побажань клієнтів – основні питання, над якими постійно працює команда ПРАТ «Херсонський хлібокомбінат». Одна зі складових успіху у цьому напрямку – інновації та розвиток. Питання розширення асортименту продукції теж не залишається осторонь: щорічно на ринку підприємством презентується до 20 нових видів кондитерських та хлібобулочних виробів. На сьогодні підприємством розроблено та запущено у виробництво більш ніж 100 видів хлібобулочної продукції.

ТМ «Хліба Херсонщини» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент: тостові, білоруські, булочні, фінські види, вироби з курагою та родзинками, різними зернами та горіхами. Технологи компанії розробили нові види хліба, «Шведський» та «Литовський», аналоги яких не представлені на півдні України, це заварні види,вироблені на оцукрених заквасках, які є дуже корисними. Враховуючи побажання наших клієнтів, була розширена лінія тостових хлібів: хліб тостовий білий європейський, хліб тостовий висівковий, хліб тостовий “Ніжний” та тостовий з льоном. Для нових видів розроблена концептуальна упаковка.

Кожного року хлібокомбінат приймає участь у конкурсах, де отримує дипломи і медалі. Наприклад, 2010 року на ХV Міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб/Кондитер Експо-2010» отримано золоті медалі за хліби «Мінський», «Житниця».

У 2011 році на ХVІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Хліб/Кондитер Експо-2011» хліб «Білорусь» отримав золото, а «Олешківський» - срібло. На регіональному конкурсі «100 кращих товарів року» наш хліб займав призові місця: «Потьомкінський» (2011), «Троїцький десертний» (2012), «БІлково-висівковий» (2013), «Тостовий з льоном» (2014).

Секрет успіху хлібокомбінату полягає в тому, що ми навчилися швидко реагувати на зміни споживчого попиту на ринку. Ми піклуємося про своїх клієнтів, та пропонуємо їм різноманітні види хліба,що підійдуть саме їм. Підприємство виробляє продукцію зі зниженим вмістом вуглеводів (білково-висівковий хліб) та збагачені харчовими волокнами вироби (хлібці висівкові).


Подробнее...

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби – це харчові продукти, для виготовлення яких використовується приблизно 200 видів різноманітної сировини. В основному це солодкі вироби, що відрізняються приємним солодким смаком, ароматом, гарним зовнішнім виглядом і високою харчовою цінністю. Енергетична цінність їх складає 1200-2500 кДж на 100 гр. продукту.

Кондитерські вироби з борошна займають значну частку в загальному обсязі виробництва кондитерської продукції і представлені широким асортиментом. Вони можуть задовольняти різноманітні потреби споживачів. Зроблені з тіста, цукру, вершкового масла, молока, фруктів, ягід, ПРАТоки, горіхів, какао та ін. Це комплекс необхідних для організму людей речовин. Такі вироби насичені великою кількістю корисних для споживання вуглеводів та глюкози. Глюкоза сприяє роботі мозку, особливо при навчанні дітей та студентів.

Асортимент борошняних кондитерських виробів дуже різноманітний і його можна згрупувати за кількома ознаками. Залежно від набору сировини і особливостей технологічного процесу виділяють печиво, крекери, галети, пряники, тістечка, торти, кекси, рулети.

Наші солодощі виготовлені виключно з натуральних компонентів та відповідають сучасним тенденціям.

Хочете зробити своє свято незабутнім та яскравим? «Херсонський завод кондитерських виробів» з радістю допоможе в цьому. Смачні торти та тістечка піднімуть настрій вам та вашим рідним!

«Херсонський завод кондитерських виробів» пропонує виготовлення кондитерської продукції на замовлення. Наші кондитери залюбки втілять ваші солодкі фантазії. На замовлення виготовляємо креативні дитячі торти (з улюбленими героями мультфільмів), незабутні весільні та корпоративні торти. Також у нас можна замовити подарункові скриньки з макаронсами, мальовані пряники, тістечка та ін.

Печиво

Печиво - це ласощі, що завжди приносять задоволення, які б не були обставини. Як в якості, безпосередньо, десерту, так і в якості звичайного перекусу, як з чаєм, так і, власне, без нього. Воно має довгий термін придатності та при цьому зберігає свій смак.

Печиво може бути принципово різним, від найпростішого, до вишуканого, більше схожого на тістечка.

Печиво - це порційний борошняний кондитерський виріб з солодкого тіста різноманітної форми.

• Цукрове печиво - виробляється з пластичного тіста, характеризується крихкістю і пористістю, має малюнок на лицьовій поверхні.

• Затяжне печиво - виробляється з пружно-еластичного тіста, характеризується меншою крихкістю і набухає, містить менше цукру і жирів, ніж цукрове печиво, на нього неможливо нанести чіткий малюнок.

• Здобне печиво - виробляється із здобного тіста різної рецептури, характеризується великою кількістю цукру, жирів і яєць. Здобне печиво може бути пісочним, листковим, збивних або вівсяним.

Вчені стверджують, що 100 г борошняних кондитерських виробів забезпечує не більше 4-5 % добової потреби людини у вітамінах В1 , В2 і РР , а їх внесок у загальну енергетичну цінність при цьому рівні споживання може становити 18-20%. Тому в даний час створення борошняних кондитерських виробів нового покоління немислиме без збагачення їх життєво – важливими мікронутрієнтами.

У нас дуже широкий асортимент різноманітного печива, що дозволить будь-кому вибрати щось собі до душі. Висока якість, сумлінна робота, повага та індивідуальний підхід до кожного покупця - основні принципи нашої роботи. Колектив підприємства по праву пишається якістю продукції, яка неодноразово перемагала на численних виставках та конкурсах, а, головне, користується високим попитом споживачів.


Подробнее...

Тістечка

Одним з найулюбленіших десертів більшості ласунів є тістечко. Невеликий за розміром,але надзвичайно смачний. Такі кондитерські вироби більш схожі на мініатюрні тортики та рулети, з різними видами начинок і крему.

Тістечка бувають бісквітні, вафельні, листкові, заварні, еклери, пісочні, збивні, мигдальні, повітряні, тістечка «Картопля» і «Кошик» та інші - видів цих кондитерських виробів існує чимало. Ну а «Херсонський завод кондитерських виробів» з радістю почастує вас ними.


Подробнее...