Профілактичні заходи на ПрАТ “Херсонський хлібокомбінат” (COVID-19)

З 17 березня ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат перейшов на посилений карантинний режим роботи. На підприємстві були запроваджені профілактичні заходи, які унеможливлюють розповсюдження коронавірусу COVID-19. Ми розуміємо на скільки важливо дотримуватися рекомендацій МОЗ та попіклувались про те, щоб наша продукція була безпечною для Вас.
• Кожен працівник обов’язково проходить процедуру вимірювання температури тіла безконтактним термометром при вході та виході з підприємства. До роботи не допускаються працівники з підвищеною температурою тіла, кашлем та нежитю. А всі показники заносяться до «Журналу здоров’я».
• Посилено контроль за дотриманням санітарних норм та особистої гігієни працівників. Обов’язкове миття рук розчинами для дезінфекції та милом не менше 20 секунд після кожного контакту з поверхнями (особливо з металом).
• Проводиться вологе прибирання засобами для дезінфекції кабінетів та промислових приміщень (кожні 2 години); регулярне протирання дезінфікуючими розчинами дверних ручок (кожні 30 хвилин) та інших поверхонь, що знаходяться в підвищеному контакті, регулярне провітрювання у приміщеннях.
• Працівники підприємства забезпечені спеціальним одягом, засобами захисту органів дихання та дезінфекторами.
• Автотранспорт та тара для перевезення хлібобулочних виробів обробляються перед та після кожного використання.
• Співробітникам рекомендовано приймати засоби для зміцнення імунітету, не торкатися руками обличчя та пити більше рідини.