Відкриття нової лінії з виробництва круасанів

 

«Все тече, все змінюється».. Мабуть, всі чули цей відомий афоризм, якому вже понад 1000 років. Здавалося б виробництво налагоджене, кипить робота… але для того щоб утримувати лідируючі позиції потрібно завжди йти в ногу з часом. Саме тому питання модернізації нашого виробництва одне з найпріоритетніших.

Цей день розпочався з прикрашання кульками, червоною стрічкою та приємної метушні заклопотаного керівництва.

Відкриття лінії розпочав Голова правління Херсонського хлібокомбінату – Дуров Сергій Борисович. З гордістю та блиском в очах Сергій Борисович розповів історії створення кожної лінії виробництва та печі, про удосконалення обладнання, яке впровадили наші інженери. Голова правління разом з дружиною урочисто перерізали червону стрічку, символ початку чогось нового та подолання можливих перешкод.

Екскурсію до цеху провела головний технолог Ольга Дмитрівна та директор заводу Меркулов Сергій Ігорович. Лінія де виготовляється та відстоюється тісто для круасанів огороджена спеціальною масштабною конструкцією із металопластику, як пояснюють технологи, підтримка необхідної температури у приміщенні (+16) це обов’язкова умова смачного тіста. Перед нами стояли новітні печі, машини для відстоювання тіста, машини для формування круасанів та ін.

Як пояснив нам Сергій Ігорович, сучасний ринок хлібопекарського обладнання пропонує своєму споживачеві величезну кількість машин, механізмів, механізованих та автоматизованих комплексів. Якщо ще 10 років тому пекар, прагнув зекономити та купував недороге обладнання або обходився ручною працею, зараз справа йде інакше. Перевага віддається висококласному обладнанню, яке зможе забезпечити безперебійну роботу протягом багатьох років, призведе до підвищення якості і до розширення асортименту.

Якісне обладнання запорука виробництва правильного круасана. Нова лінія була придбана у Німеччині… MIWE (Німеччина), RONDO (Швейцарія), Bakito – по праву вважаються найкращими виробниками пекарського обладнання.

Відвідуючи сучасні виставки та майстер-класи закордоном, наші спеціалісти регулярно переймають кращий європейський досвід. Технологія шокового заморожування відкрила нові горизонти співпраці з закордонними партнерами. Зараз можна сміливо заявити, що наша компанія готова розширювати свої ринки збуту за межами України. Наші круасани вже підкорили серця херсонців, тепер ми вирушаємо підкорювати світ.